Over Ons

Meer Over  Hits4All :

Hits4All Internet radio vanuit Canada verzorgt 24 uur per dag 7 dagen per week muziek, overdag zijn er vooral live Dj’s  die u voorzien van heerlijke muziek.

 

Op de uren dat er geen Live Dj’s zijn kunt u nog steeds genieten van de lekkerste muziek via onze Auto DJ.  De live programma’s worden verzorgd vanaf verschillende locaties alles wordt gestreamd naar de hoofdserver en zo verdeeld over het internet.

 

Bij ons hoort u iedere dag de mooiste internationale muziek van toen en nu! Onze DJ’s staan garant voor mooiste muziek want dat is tenslotte wat wij graag met jullie willen delen.

 

Sommige DJ’s hebben ook altijd de verzoek box aanstaan zodat u ook een mooi plaatje voor u  of voor iemand anders kan aanvragen.

 

Wij draaien vooral Muziek uit de jaren 60, 70 , 80, en 90 natuurlijk komen er ook wel moderne nummers voorbij. Dankzij de dj’s komen er allerlei verschillende genres voorbij.

Hits4All Live Gestreamd Vanuit Canada :

Hits4all.com is een station gestationeerd in Canada,  wij zijn een onderdeel van Toronto Cast en werken wij ook volgens de regels zoals ze in Canada gelden, wij zijn gewoon een legaal station  en vallen onder Socan .

 

Wij richten ons vooral op de Nederlanders die wonen in Canada. Natuurlijk is ons stations wel wereldwijd te beluisteren dus iedereen is welkom. Wij wensen dus iedereen heel veel luisterplezier waar ze dan ook vandaan komen.

Huidig nummer

Titel

Artiest