DJ Ronald van de Mast

Hoi, even voorstellen ik ben Ronald van de Mast (-gevallen) vanaf 1976 actief radio maker in het begin op kleine schaal maar via offshore radio al gauw op grotere schaal.

Vanaf 1999 tot 2001 commerciële radio in Noord Holland, Verder bandbegeleiding, aankoop adviseur voor bedrijven, Bioscoop ondersteuning en horeca ondersteuning, dit alles op gebied van geluids voorziening.

Vanaf 2001 gestopt in verband met mijn huidige werk maar het radio maken zit in het bloed en bij Hits4All kreeg ik de mogelijkheid om dat eventueel flexibel in te vullen.

Echter door rooster wijzigingen ben ik nu wekelijks te beluisteren op een vast tijdstip met Pop-Up een programma met wisselende muziek en diverse andere inhoud waardoor het een prettig luister programma is met o.a. inhoud van de plaat het begin van een artiesten cariëre, het weer en verjaardagen, en we bouwen het tempo altijd een beetje af zo richting de late uurtjes. Ik krijg wel eens de opmerking: Candelight maar dat is het zeker niet, luister zelf maar eens, bij deze ben je uitgenodigd! Vrijdag avond 21.30u.Huidig nummer

Titel

Artiest